Maatregelen i.v.m. het corona virus.
Geachte relatie,

Door de uitbraak van het corona virus hebben wij een aantal maatregelen getroffen:

Onze winkel is geopend op de normale winkeltijden tot nader bericht, service op locatie zoals u van ons gewend bent.
Wij bezoeken onze klanten om goederen af te leveren, om storingen te verhelpen en producten te installeren, echter: wij trachten 1,5 meter afstand te houden, geven geen hand en blijven niet langer dan nodig. Technische vragen beantwoorden we graag per whatsapp. telefoon of email.
In onze winkel verzoeken wij u gepaste afstand te houden van onze medewerkers, dit in belang van ieders gezondheid. Meerdere malen per dag worden onze deurklinken, toonbank en pinautomaat gereinigd om eventueel aanwezige bacteriën te verwijderen.

Tot op dit moment worden voorraden nog bijna dagelijks aangevoerd, echter het kan voor gaan komen dat bepaalde producten een langere levertijd gaan krijgen. Wij worden hierover tijdig geïnformeerd en zullen u hiervan op de hoogte stellen zodat het zgn. hamsteren niet nodig is.
`
Heeft u geen mogelijkheden om printerinkt en andere kantoorbenodigdheden in onze winkel aan te schaffen? Stuur een mail met uw naw gegevens, merk en type printer aan verkoop@ho-ba.nl en wij verzorgen de levering bij u aan huis. Ook defecte hardware kan in overleg afgehaald worden en na reparatie aan u geretourneerd worden.
Wij leveren aan de deur, voor de deur en ook binnen (onder voorbehoud). Wij proberen rekening te houden met de specifieke wens van de klant en de situatie.
Sinds 15 maart zijn we met deze extra service begonnen en kunnen indien het produkt voorradig is voor 17.00 bij u leveren (indien voor 13.00 bestelt en voorradig)

Namens de medewerkers van Ho-Ba,

Alphons
Lydia
Levy

Gautam

 

NEEM CONTACT OP: 

 

TELEFOON: 0561-614572

ADRES: Binnenbaan 6 | 8471 XB | Wolvega | info@ho-ba.nl  

 

 


Onze openingstijden:

 

ma-vr 08.30 - 17.30

 za       09.30 - 12.30